HUSREGLER

FITNESSHUSET

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HUSREGLER & SPØRGSMÅL

 

Husregler:

 •  Vores center beror på tryghed og tillid. Derfor er det vigtigt, at du overholder alle regler, rydder op efter dig og holder maskiner og omgivelserne pæne og rene. Der er adgang til sprit og engangspapirer i hele  centeret.

 

 •  Hvis du er ny og har behov for en gennemgang af vores udstyr og maskiner, skal du være velkommen til at kontakte os.

 

 •  Du skal være velkommen til at benytte dig af vores omklædningsrum, hvor der også er badefaciliteter. Opbevaring af værdigenstande frarådes naturligvis, og brug af disse faciliterer er selvfølgelig på eget ansvar.

 

 •  I Fitnesshuset må du ikke anvende udendørssko nogen steder, heller ikke i golfrummet.

 

 •  Brug af vores udstyr og golfrummene er på eget ansvar.

 

 • Al træning sker på eget ansvar i alle rum og i alt udstyr/alle maskiner. Et medlem er selv ansvarlig for at være i en helbredstilstand, der tillader deltagelse i alle vores aktiviteter. Det anbefales, at man konsulter egen læge, hvis man er i tvivl, inden træningen påbegyndes. Fitnesshuset tager heller ikke ansvar for personskader på et medlem som følge af ulykker eller andre besøgendes handlinger eller mangelfulde handlinger.

 

 • Som bruger af fitnessmaskiner skal du være opmærksom på at sætte ”valg af vægt” på lav/ingen vægtpåvirkning, så maskinen er sikker og klar til den næste bruger. Orienter dig i rummet, vis hensyn og bevæg dig roligt og sikkert ind og ud af maskinerne.

 

 • Som bruger af golfrummet skal du være meget opmærksom, da der ligger stor kraft i slagene. Inden du starter hver slag, skal du orientere dig i rummet. Den der slår har ansvaret for at tjekke, at du ikke skader folk omkring dig med dit sving, golfkølle og golfkugler. Øvrige holddeltagere har ansvaret for at tjekke egen sikkerhed. Det vil sige at tjekke, at du befinder dig i sikker afstand fra sving, kølle og golfkugler.

 

 • Golfrummet er aflåst med en kode, og det er ikke tilladt at befinde sig i golfrummet, hvis du ikke har købt adgang til golftræning. Hvis du gerne vil følge med, kan du se spillet igennem ruderne.

 

 •  For din og andres sikkerhed er alle vores rum videoovervåget og der foretages løbende kontrol af korrekt medlemskab.

 

 •  Hvis du ønsker at deltage i et af holdtræningerne, skal du kontakte instruktøren (se under holdtræning ). Fitnesshuset udlejer lokaler til instruktørerne, men har som sådan ikke noget at gøre med de enkelte kurser. Det samme gør sig gældende for vores behandlerrum.

 


Når du melder dig ind:

 • Når du melder dig ind første gang, skal du møde op fysisk for at få dit kort registreret. Du kan henvende dig ved Nordjysk Luftteknik (på den anden side af bygningen) i tidsrummet fra 7-14 på hverdage, fredag fra 7-13. Hvis du kommer udenfor dette tidspunkt, skal du lave en aftale på 98463991 eller 20143991. Efterfølgende kan du udvide dit medlemskab – let og smidigt – ved at skrive en besked via kontakt@fitnesshuset.dk eller ringe på 98 46 39 91. Vores MP nummer er 670532.

 

 • Der er ikke opsigelsesperioder i vores medlemskaber. Du betaler for en periode, og kan vælge at forlænge perioden eller at lade medlemskabet udløbe. Du kan ikke få penge retur, hvis du beslutter dig for at stoppe midt i en periode.

 

 • Minimumsalderen for at træne i Fitnesshuset er 14 år. Er en person under 18 år eller umyndig, kan medlemskab kun opnås med skriftligt samtykke fra medlemmets forældre/værge. Begge personer skal møde op ved indmeldelse.

 

 • Det er ikke tilladt at benytte Fitnesshusets faciliteter uden et gyldigt medlemskab, ligesom det heller ikke er tilladt at flere personer gør brug af det samme medlemskab. Overtrædelse af dette vil medføre et kontrolgebyr (pt. kr. 1.000, -) per involveret person.

 

 • Fitnesshuset kan afbryde enhver aftale om medlemskab med øjeblikkelig virkning. I så fald tilbagebetales forudbetalinger. I grove tilfælde af brud på medlemsbetingelserne, som f.eks. misbrug af kort/kode, sker der ikke tilbagebetaling.


Privatpolitik:

I forbindelse med dit medlemskab ved Fitnesshuset er der udvekslet en række personoplysninger herunder;

Dit navn og adresse, din e-mailadresse og dit telefonnummer. Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen.

Datasikkerhed / GDPR

Vi vil altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant. Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til

Fitnesshuset

Tranåsvej 14

9300 Sæby

CVR. nr. 82459111

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse. Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse. Ifølge regnskabsloven skal alt vedr. regnskab og fakturering gemmes i 5 år.

Hvis du ønsker at klage over behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

KONTAKT FITNESSHUSET

Fitnesshuset er for dig der ønsker kvalitetstræning, i rolige behagelige omgivelser.

ÅBNINGSTID FITNESSCENTER

Der er adgang døgnets 24 timer året rundt

FITNESSHUSET

Tranåsvej 14

9300 Sæby

Tlf: 98 46 39 91 

Mail: kontakt@fitnesshuset.dk