PRÆSENTATION

Jette Caludann

 TITEL: Tai Chi -Qigong instruktør, Yin Yoga instruktør, Nada Øreakupunktur

OM: Jette har taget 3 årig uddannelse hos Sifu Torben Rif og underviser både i stående, siddende og liggende serier.
Samt serier med lyde og serier som efterligner dyrenes bevægelser.
Jette har mange års erfaring med underviser for blandt andet AOF.

                   Qi Gong for alle

 

Disse langsomme, bløde og balletagtige bevægelser i Tai Chi Qigong er godt for helbredet og kan styrke ens koncentration, koordination, balance, åndedræt, kredsløb, smidighed, styrker muskler, sener, led samt knoglemarv – det vil sige – det er specielt godt for kvinder, da det er med til at forbygge knogleskørhed.

Tai Chi Qigong har vist sig at have en god effekt på næsten alle skavanker lige fra stress, gigt, hovedpine, astma, piskesmæld, højt blodtryk til dårlig eller svag ryg, knæproblemer, kredsløbs forstyrrelser og ens sundhed som helhed både fysisk og psykisk.

Øvelserne udføres på en måde så “meridianerne” (energibanerne) altid holdes åbne. Meridianerne er de energibaner, der dækker hele kroppen, som et stort elektrisk net, der forsyner alle dele af kroppen med “chi”(energi). Mange af Østens alternative be­hand­lings­for­mer, bl.a. akupunktur og zoneterapi, er bygget op om disse meridianer.

Over en længere periode vil cen­tral­ner­ve­sy­ste­met blive stimuleret af den rolige tilstand og den dybe koncentration, som er et resultat af at udføre bevægelserne i Tai Chi Qigong. Dette tjener til at forbedre tilstanden af alle organerne i kroppen, da deres funktioner afhænger meget af et sundt cen­tral­ner­ve­sy­stem.

Den beroligende effekt som Tai Chi Qigong øvelserne giver udøverne, er velkendt i de asiatiske kampkunst kredse. I diverse Kinesiske templer blev Qigong øvelserne bl.a. brugt som en del af munkenes kampkunst grundtræning for at give udøverne den mentale indre ro, som er nødvendig, hvis man vil opnå evnen til at være tilstede i nuet.

 

Datoer: 10 mandage fra d. 16/9-2024 fra 9-10.30 og 10.30 – 12.00

Pris: se prisen ved AOF.

Tilmelding via AOF og spørgsmål kan rettes til Jette Calundann på 27517006

KONTAKT FITNESSHUSET

Fitnesshuset er for dig der ønsker kvalitetstræning, i rolige behagelige omgivelser.

ÅBNINGSTID FITNESSCENTER

Der er adgang døgnets 24 timer året rundt

FITNESSHUSET

Tranåsvej 14

9300 Sæby

Tlf: 98 46 39 91 

Mail: kontakt@fitnesshuset.dk